TAXI BUREN

UW TAXI CENTRALE IN DE BETUWE

DE GOEDKOOPSTE TAXI IN BUREN EN OMSTREKEN

WELKOM BIJ AB TAXI BUREN

Wij zijn een jonge onderneming dat garant staat voor kwaliteit en flexibiliteit vaste klanten kunnen rekenen op zeer scherpe prijzen

Missie – Kwaliteit en comfort vanaf het instappen tot het uitstappen

Skills – Wij vervoeren u snel en flexibel van A naar B

Klanten – Vaste Klanten krijgen tijdens het reserveren extra korting

Visitekaart Taxi Tiel

Wij brengen u voordelig naar alle luchthaven nationaal en internationaal vraag vrijblijvend naar onze prijzen Bel ons

Als straattaxi staan wij 24/7 dagen per week voor u klaar! Wij kunnen u ophalen en afzetten op elk gewenste adres Bel ons

Vooral uw zakelijkvervoer hebben wij de beste chauffeurs U kunt ervan uitgaan dat onze chauffeurs representatief en goed opgeleid zijn

Ab Taxi kent diverse vormen van contract vervoer zoals Valystaxivervoer, Regiotaxi, Ziekenvervoer en Leerlingvervoer Bel ons of Mail ons

EEN TAXI RESERVEREN TEGEN EEN VASTE PRIJS?

Online een taxi reserveren loont bij ons. Bestel een taxi met de reserveringsmodule op onze website en u krijgt altijd een vast tarief voor uw taxirit. Zo weet u precies wat u betaalt. De prijs van uw taxirit is bij online reserveringen dus niet afhankelijk van de tijdsduur en het aantal afgelegde kilometers. abtaxi is een 5-sterren taxicentrale die u altijd tegen het scherpste tarief snel, veilig en comfortabel van A naar B vervoert! Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week & 365 dagen per jaar bereikbaar.

AB TAXI TARIEVEN TAXI VERVOER

Passagiers mogen van ons het laagst mogelijk tarief verwachten zonder dat we bezuinigen op de service. Wij willen in tegenstelling tot sommige andere bedrijven niet financieel profiteren van het feit dat mensen soms geen andere keus hebben dan de taxi te nemen. Hier onder ziet u de basisprijzen.
Starttarief:€ 3,36
Afstandtarief:€ 2,47 per Km
Tijdtarief:€ 0,41 per Min
Wachtentarief:€ 46,29 per uur
Personen1 T/M 4
Taxi Service24/7 Service
LandelijkeDekking
Tarievenkaart taxi tiel

ABTAXI BETAALMETHODEN

Betalen zoals u het uitkomt Abtaxi biedt haar klanten een breed scala aan betaalmethoden aan. In iedere taxi kunt u pinnen middels een moderne betaal terminal.
GEGARANDEERD DE LAAGSTE PRIJS
Doelstelling: elke klant is een tevreden klant.

Met Abtaxi Airport Taxi Prive reis u direct naar ieder gewenst vliegveld met uw eigen prive-taxi. U deelt dus nooit uw taxi met vreemden maar gaat direct van of naar het vliegveld. Bovendien ontvangt u kortingen die kunnen oplopen tot wel 65%!

Wij zijn een jong taxi onderneming voor al uw taxivervoer in en om Arnhem, Nijmegen, Tiel!
In iedere taxi kunt u pinnen middels een moderne betaal terminal– Bij ons kunt u pinnen in de taxi
Een vakantiegevoel vanaf het moment dat u de voordeur achter u dicht trekt? Dat kan met de Airport service Neem vrijblijvend contact met ons op 06 40080009.
Taxi Centrale Tiel

AIRPORT SERVICE

Een vakantiegevoel vanaf het moment dat u de voordeur achter u dicht trekt? Dat kan met de Airport Transfer Service (ATS) van Abtaxi. Een chauffeur met taxi of taxibus brengt u op ieder willekeurig tijdstip comfortabel tot aan de vertrekhal van elke luchthaven in Nederland, België en Duitsland.
Geen stress, maar lekker ontspannen op reis. Ook bij uw terugkomst staat uw chauffeur op u te wachten bij het meetingpoint (bijv. STA balie Schiphol) in de aankomsthal. Wij volgen vooraf uw landingstijd via internet zodat u er zeker van kunt zijn dat uw chauffeur op tijd is om u snel weer veilig thuis te brengen. Reist u met medepassagiers? Dan gelden extra aantrekkelijke tarieven. ATS boekt u eenvoudig via uw reisbureau of -agent òf rechtstreeks bij Abtaxi. Online boeken kan 7 dagen per week, 24 uur per dag. Wilt u liever telefonisch boeken dan kan dit uiteraard ook bellen via 06 40080009
AIRPORT VERVOER

STRAATTAXI

Of dit nu gaat om een simpele stadsrit, transfer naar de luchthaven of waar ook in Nederland of Europa uw bestemming is ons doel.
Taxi Tiel

24/7 BEREIKBAAR

Ongeachte de tijd, datum, plek of land. Wij staan altijd klaar om u te bringen naar uw bestemming.

LUCHTHAVENSERVICE

Of dit nu gaat om een simpele stadsrit, transfer naar de luchthaven of waar ook in Nederland of Europa uw bestemming is ons doel.

ZIEKENHUISVERVOER

Abtaxi haalt u op waar u maar wilt en brengt u comfortabel en veilig naar het door u gewenste ziekenhuis door heel het land.

ZAKELIJK VERVOER

Bent u op zoek naar een vervoeroplossing die bij uw unieke situatie past? Neem voor prijzen vrijblijvend contact met ons op.

ABTAXI BETAALMETHODEN

Pin taxi

RESERVEER DIRECT U RIT

Bij Ab Taxi leggen wij de prioriteit bij het zo soepel mogelijk laten verlopen van uw reis. Bij ons kunt u gebruik maken van 24/7 taxivervoer. Online reserveer mogelijkheid en betalen middels pin en creditcard in al onze auto’s.

TAXI CENTRALE IN BUREN

Taxi Buren is al jaren een begrip in Buren en omgeving. Met meer dan 20 taxi’s bedienen wij, 24 uur per dag, vaste en nieuwe klanten. Dit doen wij met gecertificeerde chauffeurs en moderne voertuigen.

TEL: 06 40080009

Voor al Uw bestellingen, reserveringen en vragen zijn wij 24 uur per dag bereikbaar op ons vertrouwde telefoonnummer: 0640080003. Tevens zijn wij bereikbaar via WhatsApp op hetzelfde nummer. Taxi Buren is 24/7 bereikbaar!

TAXI SERVICE

Onze taxi’s staan dag en nacht tot uw beschikking om u naar Uw gewenste bestemming te vervoeren. U kunt onze taxi’s vinden op iedere standplaats in en om Buren, of u kunt telefonisch, online of via WhatsApp een taxi bestellen.

ONLINE KLANTENSERVICE

Met onze online klantenservice, zijn wij 24 uur per dag bereikbaar voor U. Op alle online reserveringen ontvangt U 10% korting! Uiteraard kunt U tevens vrijblijvend online een offerte of prijsopgave aanvragen.

AIRPORT TAXI

Voor al uw taxivervoer van en naar ieder vliegveld kunt u rekenen op de betrouwbare airport service van Taxi Buren. Wij bieden aantrekkelijke kortingen die kunnen oplopen tot wel 65%!

TAXI ZAKELIJK

Voor al uw zakelijke oplossingen kunt u vertrouwen op de professionele services van Taxi Buren. Bij vooraf reserveringen garanderen wij dat uw vervoer 10 minuten voortijdig aanwezig is zodat wij op u wachten en nooit andersom.

TAXI BUREN

Taxi Buren levert zakelijk vervoer aan bedrijven, overheden én particulieren in de regio Buren en omstreek. Wij maken daarbij gebruik van zeer ervaren chauffeurs en luxe taxi’s.

VOORTIJDIG AANWEZIG

Wij zijn uiteraard altijd óp tijd, maar tevens ook voortijdig aanwezig op plaats van vertrek. Op deze manier garanderen wij dat de chauffeur op u of uw gasten wacht en nooit andersom.

VASTE TARIEVEN

Wij bieden op al onze diensten vooraf vastgestelde tarieven aan zodat u weet waar u aan toe bent en nooit achteraf voor verassingen komt te staan. U betaald nooit meer dan vooraf overeengekomen.

GECERTIFICEERD

Wij maken uitsluitend gebruik van gecertificeerde chauffeurs met keurmerk en jarenlange ervaring. Tevens zijn zij bekend met alle gangbare zakelijke bestemmingen in Nederland.

OP REKENING RIJDEN

Wij bieden ieder bedrijf die een corporate account opent de mogelijkheid om op rekening taxiritten te bestellen. Tevens bieden wij eenmalige rekeningen aan die eenvoudig zijn te voldoen per factuur achteraf.

NIET DUURDER

Ondanks dat Taxi Buren de hoogst haalbare kwaliteit levert, zijn wij in de meeste gevallen niet duurder dan overige taxibedrijven. Zaken zijn zaken, en dat geldt ook voor uw zakelijk vervoer.

BEL DIRECT