Ab Taxi voor uw goedkoopste of meest luxe taxi. 24/7! De goedkoopste of meest luxe de keuze is aan u.

WELKOM BIJ ABTAXI

Wij zijn een jonge onderneming dat garant staat voor kwaliteit en flexibiliteit vaste klanten kunnen rekenen op zeer scherpe prijzen

Missie - Kwaliteit en comfort vanaf het instappen tot het uitstappen

Skills - Wij vervoeren u snel en flexibel van A naar B

Klanten - Vaste Klanten krijgen tijdens het reserveren extra korting

AB TAXI DISCLAIMER

Deze website, http://www.abtaxi.nl wordt beheerd door Abtaxi en Bobrijschool("Abtaxi"). De navolgende voorwaarden zijn van toepassing.

Door deze website te bekijken en de daarop verstrekte informatie te gebruiken, gaat u akkoord met deze voorwaarden. Bij tegenstrijdigheden tussen de specifieke voorwaarden van diensten en anderzijds deze voorwaarden zijn de voorwaarden van diensten doorslaggevend.

De informatie op deze website is bedoeld ter algemene informatie en kunnen zonder nadere aankondiging worden gewijzigd. De informatie is niet bedoeld als vervanging van enig advies. Indien u zonder verificatie of nader advies van de verstrekte informatie gebruik maakt, doet u dat voor eigen rekening en op eigen risico.

Ondanks het feit dat Abtaxi zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen en onderhouden van deze website en daarbij gebruik maakt van bronnen die betrouwbaar worden geacht, kan GelreDome niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de verstrekte informatie.

Abtaxi beheert en onderhoudt deze website vanuit Nederland en staat er daarom niet voor in dat de verstrekte informatie geschikt is voor gebruik vanuit of in andere landen.

Abtaxi kan evenmin garanderen dat de website foutloos of ononderbroken functioneert.

Gebruik van deze website dat het gebruik van andere bezoekers stoort, het functioneren van deze website in gevaar kan brengen of de verstrekte informatie of onderliggende software kan aantasten, is niet toegestaan.

Abtaxi, respectievelijk de rechthebbende, behoudt alle rechten (waaronder auteursrechten, merkrechten, octrooien) met betrekking tot op deze site gepresenteerde informatie (waaronder teksten, grafisch materiaal, foto's en logo's). Deze informatie is toegestaan voor privé-gebruik, maar mag niet verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt zonder de gebruikelijke toestemming van de copyrighthouder. Op de informatie op deze site en deze disclaimer is Nederlands recht van toepassing.

Services

Straattaxi

Of dit nu gaat om een simpele stadsrit, transfer naar de luchthaven of waar ook in Nederland of Europa uw bestemming is ons doel.

24/7 bereikbaar

Ongeachte de tijd, datum, plek of land. Wij staan altijd klaar om u te bringen naar uw bestemming.

luchthavenservice

Abtaxi is specialist op het gebied van airport service national en international

Ziekenhuisvervoer

Abtaxi haalt u op waar u maar wilt en brengt u comfortabel en veilig naar het door u gewenste ziekenhuis door heel het land.

Zakelijk vervoer of speciale wensen?

Bent u op zoek naar een vervoeroplossing die bij uw unieke situatie past? Neem voor prijzen vrijblijvend contact met ons op.

Contact

0640080009

contact-img
Service
24/7 Bereikbaar
Ongeacht weekend/nacht
 
contact-img
Ervaren chauffeurs
Voordelige tarieven
Periodieke acties
 
contact-img
Netjes verzorgd
Veilig & Betrouwbaar
Klantvriendelijk
 

Hebt u en vraag? Of wilt u iets doorgeven? Neemcontact op met onze medewerkers van de klantenservice.
info@abtaxi.nl | 06 4008 0009